Presentació El poble Història del poble Ajuntament Notícies Butlletins Serveis Galeria d'imatges Blog del poble Contacte Accés usuari
MES ANY
 


  • 3/12/17 - La festa Major aquest dissabte ha estat marcada pel fred i la tramuntana. La mainada ha gaudit a plaer dels inflables, que s'han muntat a la Sala de l'Ateneu, i unes setanta persones han seguit la xerrada "L'església de Sant Andreu a l'època carolíngia i la seva evolució", pronunciada per Jordi Martínez, historiador i Nuri Roura, historiadora de l'Art.

Notícies arxivades recentment

3/12/17 - Aquest diumenge continua la festa. Al migdia, 12 h, hi haurà l'Ofici solemne, a continuació sardanes i, a la tarda, 18 h, el concert i ball de fi de festa. Tots els actes seran amenitzats per l'Orquestra Maravella.

3/12/17 - La festa Major aquest dissabte ha estat marcada pel fred i la tramuntana. La mainada ha gaudit a plaer dels inflables, que s'han muntat a la Sala de l'Ateneu, i unes setanta persones han seguit la xerrada "L'església de Sant Andreu a l'època carolíngia i la seva evolució", pronunciada per Jordi Martínez, historiador i Nuri Roura, historiadora de l'Art.

30/11/17 - La Diputació de Girona ha concedit una subvenció de 200 € en concepte d'ajuda a esportistes individuals gironins per la participació del nedador de Borrassà, Miquel Llinares i Torres, al Campionat d'Espanya Infantil de Natació 2017. Com estableixen les bases de la convocatòria, l'esportista rebrà un total de 400 €, els 200 € aportats per la Diputació i 200 € més sufragats per l'Ajuntament de Borrassà.

30/11/17 - Borrassà es prepara per viure amb intensitat, aquest cap de setmana, la Festa major de Sant Andreu. Inflables i xerrada el dissabte, i missa, sardanes i concert i ball amb l'Orquestra Maravella, el diumenge.

23/11/17 - Borrassà TV ja disposa del vídeo sobre la posada en servei de la planta pionera d'eliminació de nitrats a Borrassà.