Presentació El poble Història del poble Ajuntament Notícies Butlletins Serveis Galeria d'imatges Blog del poble Contacte Accés usuari
MES ANY
 
  • 26/6/17 - La jornada de donació de sang del dijous passat, dia 22 de juny, a Borrassà ha recollit 33 donacions. El Banc de Sang s'ha mostrat molt satisfet de l'elevada participació de donants i els agraeix aquest gest solidari que ajudarà a salvar vides.

Notícies arxivades recentment

16/6/17 - Preparant la Fira del Corpus: el Curs d'art floral reuneix vint-i-dues persones a la Sala de l'Ateneu, els nens i les nenes participen als tallers infantils, mentre que un grup de veïns des de fa mesos que treballen en les ornamentacions ja sigui des de casa o bé a les trobades periòdiques que s'han fet a l'Ateneu.

14/6/17 - Revetlla de Sant Joan 2017. El termini d'inscripicions s'obre aquest divendres, 16 de juny, i s'acaba el dimecres 21 de juny.

14/6/17 - Recoollida de rams per Corpus: el divendres 16 de juny a la tarda. Cal apuntar-se a l'Ajuntament.

14/6/17 - Catifes de flors, ornamentacions florals, missa, processó, sardanes, tallers, xerrades i degustacions, aquest diumenge, a la XII Fira del Corpus.

31/5/17 - Tallers infantils gratuïts per prepara la XII fira del Corpus de Borrassà.