Presentació El poble Història del poble Ajuntament Notícies Butlletins Serveis Galeria d'imatges Blog del poble Contacte Accés usuari
MES ANY
 


Notícies arxivades recentment

17/4/18 - La cursa americana de motos de Borrassà continua essent un referent per als pilots. La competició, organitzada per la Penya Motorista Figueres ha comptat amb més de cent participants.

12/4/18 - Aquest dijous ha començat la construcció de dues noves aules a l'escola Sant Andreu, un projecte que finança la Generalitat en la seva totalitat.

10/4/18 - Aquest dimarts Borrassà ha acollit la segona sessió de risoteràpia en la qua hi han participat una vintena de persones.

9/4/18 - L'AMPA de l'escola Sant Andreu organitza les activitats per celebrar Sant Jordi, una diada que tindrà lloc el diumenge 22 d'abril. Hi haurà parada de llibres, roses i plantes; tallers de manualitats, "cupcakes", jocs de taula i "scrapbook"; i una lectura de poemes.

9/4/18 - L'Associació de caçadors "La Tórtora" organitza la XII Festa de l'Espàrrec que constarà d'un dinar popular en el que el plat principal serà la truita d'espàrrecs.