Presentació El poble Història del poble Ajuntament Notícies Butlletins Serveis Galeria d'imatges Blog del poble Contacte Accés usuari
     
 
 
 
 

21/9/17 - El diumenge, 1 d'octubre, la Sala de Plens de l'Ajuntament de Borrassà acollirà l'exposició "Borasa 1602 - Burrassa 1714 - Borrassa 1900". Obrirà puntualment a les 8 del matí ei es podrà visitar durant tot el dia.

20/9/17 - Conciutadans amics i veïns de Borrassà: El Govern està intervingut per l’Estat. Això no ens ho podem deixar passar. Per això us convoco avui a les 20 h, davant l’Ajuntament, per mostrar la nostra repulsa a l’actuació de l’Estat cap Catalunya. Ferran Roquer i Padrosa, Alcalde de Borrassà

18/9/17 - La Romeria a la Salut de Terrades es farà el diumenge 24 de setembre. Per anar-hi caminat, se sortirà a les 7 en punt del matí des de la plaça Major de Borrassà.

18/9/17 - L'excursió Camins de Borrassà ha reunit un nombrós grup de veïns que, aquest diumenge, han passejat per indrets on antigament es conreava la vinya al poble. L'excursió ha estat organitzada per l'AMPA de l'escola Sant Andreu amb la col·laboració de l'Ajuntament.

18/9/17 - Aquest curs 2017/18, 78 alumnes de set cursos de primària estudien a l'escola Sant Andreu de Borrassà, que disposa d'onze mestres.

 
Veure l'arxiu de notícies
 
 
 
 
 
 
   
XII Fira de Corpus

Un any més els carrers i places de Borrassà s'han engalanat amb motiu del Corpus. També hi ha hagut tallers i la tradicional processó.

 

Festa Allioli Creixell

Festa de la vellesa 2017

Borrassà estrena una app

Carnaval 2017

Reis 2017

 

Veure canal Borrassà TV.

 
 

Ajuntament
Totes les administracions

Planejament General

Vull rebre informació de l'Ajuntament

Perfil del Contractant

Documents de l'estat de l'aigua municipal

Descàrrega de documents

Edictes BOP

Calendari Fiscal

 
 
 

Estació meterològica de Borrassà