Presentació El poble Història del poble Ajuntament Notícies Butlletins Serveis Galeria d'imatges Blog del poble Contacte Accés usuari
     
 
 
 
 

27/9/16 - Mig centenar de cuiners de Borrassà han elaborat exquisits plats que s'han degustat al Cuinem!!!, la mostra i degustació de cuina casolana que, aquest any, ha arribat a la seva novena edició.

27/9/16 - Molts veïns van participar a l'excursió Camins de Borrassà, organitzada per l'AMPA de l'escola Sant Andreu. Vegeu-ne algunes imatges.

24/9/16 - Mig centenar de creacions culinàries participaran en el Cuinem!!!, que es fa aquest vespre a la Sala de l'Ateneu. Aquesta mostra de cuina i degustació casolana exhibeix els plats elaborats pels cuiners de Borrassà que, de ben segur, faran venir salivera només de veure'ls.

15/9/16 - El diumenge 2 d'octubre hi haurà la tradicional romeria a la Salut de Terrades.

15/9/16 - Els divendres del proper mes d'octubre, dies 7, 14, 21 i 28, es farà l'11è Curs de Cuina de Borrassà dirigit per la cuinera Nuri Lladó. Inscripcions a l'Ajuntament fins el 28 de setembre.

 
Veure l'arxiu de notícies
 
 
 
 
 
 
   
XI Fira del Corpus de Borrassà
ERROR (l'objecte no es pot mostrar)

Catifes, ornamentacions florals i tallers han portat molts visitants a Borrassà aquest diumenge 29 de maig. També s'ha fet la processó i s'hi han ballat sardanes.

 

Fira de l'allioli de Creixell

XVII Festa de la Vellesa

Carnaval 2016

Obres remodelació plaça Major i parc.

 

Veure canal Borrassà TV.

 
 

Ajuntament
Totes les administracions

Planejament General

Vull rebre informació de l'Ajuntament

Perfil del Contractant

Documents de l'estat de l'aigua municipal

Descàrrega de documents

Edictes BOP

Calendari Fiscal

 
 
 

El temps a Borrassà