Presentació El poble Història del poble Ajuntament Notícies Butlletins Serveis Galeria d'imatges Blog del poble Contacte Accés usuari
     
 
 
 
 

25/10/16 - Una quinzena de persones participen al primer taller per a gent de més de 60 anys, per buscar idees per millorar Borrassà. Els propers es faran els dies 3 i 8 de novembre, a partir de les 6 de la tarda, a la Sala Tramuntana.

13/10/16 - Borrassà comença a preparar la dotzena edició de la Fira del Corpus, que tindrà lloc el diumenge, 18 de juny de 2017, amb la recollida de material tèxtil reciclat.

13/10/16 - Borrassà acollirà 3 sessions de participació adreçades a persones de més de 60 anys per donar idees per millorar el poble. Es faran els dies 25 d'octubre i 3 i 8 de novembre a la Sala Tramuntana, a partir de les 6 de la tarda.

10/10/16 - Unes 200 persones han participat, aquest diumenge, a la trobada del PALS que fan els veïns d'Ordis, Pontós i Borrassà. L'Aplec dels tres pobles s'ha fet a la font dels Estudiants. Un grup de comensals hi ha anat caminant.

3/10/16 - La tradicional romeria a la Salut de Terrades de Borrassà s'ha fet aquest diumenge amb una bona participació de gent que hi ha anat caminant.

 
Veure l'arxiu de notícies
 
 
 
 
 
 
   
XI Fira del Corpus de Borrassà
ERROR (l'objecte no es pot mostrar)

Catifes, ornamentacions florals i tallers han portat molts visitants a Borrassà aquest diumenge 29 de maig. També s'ha fet la processó i s'hi han ballat sardanes.

 

Fira de l'allioli de Creixell

XVII Festa de la Vellesa

Carnaval 2016

Obres remodelació plaça Major i parc.

 

Veure canal Borrassà TV.

 
 

Ajuntament
Totes les administracions

Planejament General

Vull rebre informació de l'Ajuntament

Perfil del Contractant

Documents de l'estat de l'aigua municipal

Descàrrega de documents

Edictes BOP

Calendari Fiscal

 
 
 

El temps a Borrassà