Presentació El poble Història del poble Ajuntament Notícies Butlletins Serveis Galeria d'imatges Blog del poble Contacte Accés usuari
 
 

4/8/16 - La festa Major de Creixell es farà el primer cap de setmana de setembre (divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4) amb actes per a tothom. L'organitza l'Associació de Veïns i Amics de Creixell amb la col·laboració de l'Ajuntament.

18/7/16 - Els veïns interessats poden passar per l'Ajuntament per triar les fotos de la XVII Festa de la Vellesa.

7/7/16 - Borrassà tindrà una planta pionera per potabilitzar l'aigua contaminada per purins i adobs. La nova tecnologia, impulsada pel Dipsalut, elimina la concentració de nitrats sense generar residus, és econòmica i ha rebut l'aval de la Unió Europea que la finançarà en un 70%, el 30% restant l'assumirà el Dipsalut.

1/7/16 - El Casal d'estiu de Borrassà ha començat les activitats aquest divendres amb 50 nens i nenes inscrits. D'altra banda,, ja s'ha obert el termini per fer les inscripcions per la primera quinzena del mes d'agost. Els tràmits s'han de fer a l'Ajuntament.

27/6/16 - Resultats a Borrassà de les eleccions del 26J: 370 votants (68,01% del cens). CDC: 152; ERC-CATSÍ: 107; ECP: 33; PP: 27; PSC: 20; C's: 18; altres: 5; nuls: 3; i blancs: 5.

 
Veure l'arxiu de notícies
 
 
 
 
 
 
   
XI Fira del Corpus de Borrassà
ERROR (l'objecte no es pot mostrar)

Catifes, ornamentacions florals i tallers han portat molts visitants a Borrassà aquest diumenge 29 de maig. També s'ha fet la processó i s'hi han ballat sardanes.

 

Fira de l'allioli de Creixell

XVII Festa de la Vellesa

Carnaval 2016

Obres remodelació plaça Major i parc.

 

Veure canal Borrassà TV.

 
 

Ajuntament
Totes les administracions

Planejament General

Vull rebre informació de l'Ajuntament

Perfil del Contractant

Documents de l'estat de l'aigua municipal

Descàrrega de documents

Edictes BOP

Calendari Fiscal

 
 
 

El temps a Borrassà